Terug

Volg Hart van Nederland

Pokémon komt volgend jaar met opvolger van deze succesvolle game

Entertainment

27 feb 2024, 16:34

De game Pokémon Legends: Arceus krijgt een vervolg. Het nieuws werd door computerspelontwikkelaar Game Freak en Pokémon aangekondigd tijdens de livestream Pokémon Presents.

De nieuwe game heet Pokémon Legends Z-A en verschijnt in 2025. Het is nog niet bekend op welke console dat spel uitkomt. De opvolger van de populaire Nintendo Switch verschijnt naar verluidt ook ergens in 2025.

Bekijk hieronder de trailer van de nieuwe game:

Open wereld

Pokémon Legends: Arceus kwam uit in 2022. Anders dan bij veel andere Pokémon-spellen bevindt de speler zich in een open wereld. Ook lag het doel meer op het vangen van de digitale diertjes. In andere Pokémon-games reist de speler van stad naar stad om daar de plaatselijke gym-leider te verslaan en zo acht gym-badges te verzamelen en op die manier de beste Pokémontrainer van de regio te worden.

Mede door de verandering in de speelwijze kon het spel op overwegend positieve kritieken rekenen.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Hart van Nederland / ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.