Terug

Volg Hart van Nederland

Openhartige André Hazes doet boekje open over familie: 'Ons gezin is een beetje sneu'

Entertainment

20 jan 2023, 10:05

André Hazes heeft momenteel slecht contact met zijn zus en moeder. In een uitgebreid interview met Eva Jinek deed de zanger een boekje open over zijn privéleven en het familiedrama. "Ik vind ons gezin een beetje sneu. Het is echt heel pijnlijk."

Het interview is het nieuwste vervolg op de Hazes-soap die gemoederen al jaren bezighoudt. Het contact met zijn moeder Rachel en zus Roxeanne is momenteel slecht. "We zullen allemaal onze redenen hebben, maar we vinden het allemaal denk ik vervelend dat het zo gaat."

Ook kwam de rechtszaak tussen Rachel en Roxeanne ter sprake. Roxeanne heeft een kort geding aangespannen tegen haar moeder over de erfenis van Hazes Senior. "Het went nooit dat het heel pijnlijk is dat het zo gaat in onze familie. Wij kunnen maar allemaal niet normaal doen. Het is heel pijnlijk en verdrietig."

Hoop op hereniging

André is eerlijk over zijn relatie met zijn zus en moeder. "Dan denk ik jezus mam, wat heb jij een hoop steken laten liggen." Net zoals Roxeanne, probeert hij de patronen van vroeger te doorbreken. Met zijn zus praat de zanger niet meer. "Dat is iets tussen ons. Zij heeft daar geen behoefte meer aan."

Al hoopt André nog op mooie toekomst samen. "Toen mijn vader is overleden, hebben we dat beloofd. Ik hoop dat we dat wel waar kunnen maken."

Drugs- en alcoholverslaving

Het aanschuiven van Hazes Junior leverde Jinek meteen de hoogste kijkcijfers van de week op. Na een lange publieke afwezigheid schoof André aan bij de talkshow. Hij verscheen naar eigen zeggen voor het eerst helemaal nuchter op televisie. "Dit is wel echt, sinds mijn dertiende nieuw, ja, denk ik." Hazes problemen met alcohol en drugs domineren al langer de entertainmentsites. Inmiddels drinkt de zanger niet meer.

Volgens Hazes heeft zijn relatie met Monique Westenberg het meest geleden onder zijn drank- en drugsprobleem. De moeder van zijn kind probeerde al jaren aan de bel te trekken. "Dan was ik een avond wezen stappen was ik stiekem in de keuken aan het gebruiken. Als zij zeiden dat ik gebruikte, zei ik: je bent gek." Inmiddels zijn Hazes en Westenberg niet meer samen.

Comeback

Nadat de zanger eerder aankondigde zijn concerten te plannen, is hij nu bezig met zijn comeback. Ik baalde ook dat ik dit miste, omdat het altijd zo'n lekker gevoel gaf." Zijn terugkeer staat gepland bij Holland Zingt Hazes. Volgens André voelt de concertreeks dat draait om zijn overleden vader als 'thuiskomen'.

Bovenstaande video was eerder te zien bij Shownieuws.

Iedere dag bespreken we in de Hart van Nederland-podcast TV-TALK de opvallendste televisiemomenten. Luister hier mee:

TV-TALK is iedere ochtend te vinden in je favoriete podcastapp, zoals Spotify, Apple Podcasts of Juke. Of luister 'm direct via de speler hierboven. Abonneer om geen aflevering te missen! Wil je meepraten of iets met ons delen? Mail dan naar podcast.hart@talpanetwork.com of gebruik #TVTALK.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.