Terug

Volg Hart van Nederland

Nadia wint 50.000 euro met het raden van déze stem in koffer van 538 Stemmenjacht

Entertainment

26 mrt 2024, 20:37

Een bijzonder moment dinsdag tijdens de 538 Middagshow met Frank Dane. Luisteraar Nadia waagde een gokje door de stem te raden in één van de koffers van de 538 Stemmenjacht. En met succes: ze raadde niet alleen de stem van schaatsster Joy Beune, maar is ook nog eens 50.000 euro rijker.

De 538 Stemmenjacht is al twee weken in volle gang. Ieder uur mag een luisteraar, geheel in de stijl van het SBS6-programma Miljoenenjacht, één van de 26 gouden koffertjes kiezen. In ieder koffertje zit een geldbedrag en een geluidsfragmentje met de stem van een bekende Nederlander. De hoogte van het geldbedrag verschilt per stem en dus ook per koffer.

'100 procent zeker'

Raadt de luisteraar de juiste stem? Dan wint hij of zij het geldbedrag in de koffer. Is het antwoord niet goed, dan gaat de koffer weer terug in het spel en kan deze dus ook weer door een andere luisteraar worden gekozen. Dinsdagmiddag was het dus de beurt aan Nadia, die besloot voor koffer 17 te spelen, met daarin 50.000 euro.

"Hoe zeker ben je van je zaak?", vraagt radio-dj Frank Dane. "100 procent", zegt Nadia zelfverzekerd, waarna Dane het fragment nog eens laat horen.

'Is dit echt?'

"Ik zeg: Joy Beune", zegt Nadia. "En waarom Joy Beune?", vraagt Dane. "Ik heb gezocht en ik hoorde dat ze laatst wereldkampioen was geworden. Ik weet het niet. Ik dacht: misschien is zij het wel. Het is echt een gok." Haar antwoord wordt voorgelegd aan de jury, die met het verlossende antwoord komt. Het antwoord is goed en Nadia wint 50.000 euro.

"Dat meen je niet. Is dit serieus? Ik kan dit niet geloven, is dit echt?", vraagt Nadia vol ongeloof, waarna Dane nog een blik werpt naar de jury. "Is het echt?", vraagt hij. Maar het is echt. Alle koffers samen zijn 100.000 euro waard. De helft is nu dus door Nadia gewonnen.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.