Terug

Volg Hart van Nederland

Mooi eerbetoon op Nederlandse stations aan overleden Henny Vrienten

Entertainment

28 apr 2022, 13:37

Henny Vrienten overleed afgelopen maandag op 73-jarige leeftijd. De componist, gitarist en pianist, ook bekend van de legendarische band Doe Maar, heeft een mooi eerbetoon gekregen van de Nederlandse Spoorwegen (NS). Dat schrijft Shownieuws donderdag.

Op 374 schermen op achttien grote stations in Nederland staat een deel van de songtekst van Henny's nummer 'Bandje'. "Als mijn adem op is, het gedaan is met mijn leven, reis ik naar de hemel toe om een concert te geven. Want ik was nog lang niet klaar, mijn bas niet uitgeklonken. Ik klop aan en meld me daar bij het bandje in de wolken", is er te lezen op de borden.

Henny overleed afgelopen maandag op 73-jarige leeftijd. Dat meldde zijn familie. Hij was al langere tijd ziek, maar het is niet duidelijk of hij ook om die reden is overleden.

Bovenstaande reportage was eerder te zien in Hart van Nederland.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.