Terug

Volg Hart van Nederland

Mick Jagger bedankt Nederland voor 'geweldige show' in ArenA

Entertainment

10 juli 2022, 10:39

Mick Jagger heeft op Twitter nog een keer teruggekeken op het concert van The Rolling Stones afgelopen donderdag in de Johan Cruijff ArenA. "Dag Holland, dank voor de geweldige show!", laat de 78-jarige zanger aan de fans weten.

Eerder bedankten de oude rockers hun fans ook al via het officiële Twitter-account van The Rolling Stones. Het concert in het Amsterdamse stadion eigenlijk op 13 juni gepland, maar werd op het laatste moment afgelast toen bleek dat Jagger corona had. Het was de eerste keer in vijf jaar dat de rock-'n-rollband optrad in Nederland.

(Tekst gaat verder onder tweet)

'Gelukkig niet bij Frans Bauer'

Jagger had zich duidelijk ingelezen in het Nederlandse nieuws. Zo zei hij donderdagavond aan het begin van het concert in de Johan Cruijff ArenA in het Nederlands dat hij blij was dat zijn fans naar de Stones waren gekomen en niet bij een concert van volkszanger Frans Bauer waren.

Daarmee verwees hij naar een fragment uit Shownieuws van teleurgestelde fan Corrie die op 13 juni vol emotie reageerde op het nieuws dat de show last minute was geannuleerd omdat Jagger vlak voor het concert positief had getest op corona. "Ik ga voortaan naar Frans Bauer, die is altijd gezond!", riep de Stones-fan boos.

Bovenstaande video was eerder te zien bij Hart van Nederland

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.