Terug

Volg Hart van Nederland

Matthew Perry in besloten kring begraven

Entertainment

4 nov 2023, 07:57

Friends-acteur Matthew Perry is vrijdag begraven in Los Angeles. De ceremonie vond plaats in besloten kring. Op foto's die van een afstand zijn genomen is volgens entertainmentsite TMZ te zien dat de dienst werd bijgewoond door familieleden en de overgebleven hoofdrolspelers van de hitserie Friends.

De 54-jarige Amerikaans-Canadese acteur, bekend als Chandler Bing in Friends, overleed vorig weekend in zijn huis in Los Angeles. De doodsoorzaak is nog niet bekend. Perry is volgens TMZ begraven op dezelfde plek waar ook Michael Jackson, Lucille Ball en Elizabeth Taylor liggen. Het kerkhof ligt op ruim een kilometer van de studio waar Friends werd opgenomen.

Besloten kring

Bij de begrafenis waren volgens Page Six ook de vader van Perry, John Bennett Perry, en zijn stiefvader, Keith Morrison, aanwezig. Volgens TMZ waren er al met al zo'n twintig mensen, allen gekleed in het zwart, onder wie ook de Friends-cast Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc en David Schwimmer.

Vrijdag lanceerden nabestaanden van Perry een stichting die mensen met verslavingen moet helpen. De Friends-acteur worstelde zelf jarenlang met alcohol- en drugsverslavingen.

TV-TALK is iedere ochtend te vinden in je favoriete podcastapp, zoals Spotify, Apple Podcasts of Juke. Of luister 'm direct via de speler hierboven. Abonneer om geen aflevering te missen! Wil je meepraten of iets met ons delen? Mail dan naar podcast.hart@talpanetwork.com of gebruik #TVTALK.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.