Terug

Volg Hart van Nederland

Friends-cast reageert voor het eerst op overlijden Matthew Perry

Entertainment

30 okt 2023, 23:54

Twee dagen na het plotselinge overlijden van Matthew Perry hebben de overige vijf hoofdrolspelers uit Friends voor het eerst op het verlies gereageerd. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc en David Schwimmer zijn er kapot van, laten ze in een statement weten aan People.

"We zijn allemaal kapot van het verlies van Matthew. We waren meer dan alleen castleden. We zijn een familie", luidt de verklaring van de vijf. "Er is zoveel te zeggen, maar nu nemen we een moment om te rouwen en dit gigantische verlies te verwerken."

Aniston, Cox, Kudrow, LeBlanc en Schwimmer willen op een later moment "meer" zeggen. "Als en wanneer we daartoe in staat zijn", gaan ze verder. "Voor nu zijn onze gedachten en liefde bij Matty's familie, zijn vrienden en iedereen op de wereld die van hem hield."

Friends is een van de populairste tv-series ooit. De serie, die liep van 1994 tot 2004, gaat over zes hechte vrienden die samen in een appartementencomplex in New York wonen.

Perry overleed zaterdag op 54-jarige leeftijd. De doodsoorzaak is nog niet bekend.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.