Terug

Volg Hart van Nederland

Massa is Kassa terug met nieuw seizoen: 'Word van knuffelbeer tot crimineel bestempeld'

Entertainment

5 apr 2024, 18:28

Peter Gillis keert vrijdagavond terug op SBS6 met Familie Gillis: Massa is Kassa. Fans moesten een aantal maanden wachten. Eind december werd de laatste aflevering uitgezonden van seizoen 11.

In aankondigingen van het programma zien we Peter de problemen bespreken die zich opstapelen voor zijn vakantieparken. "Je wordt eigenlijk van knuffelbeer tot crimineel bestempeld", roept hij uit.

"Nou daar zitten we dan als familie, met alle ellende", verzucht Peter in een vrijgegeven promo voor de eerste aflevering. Hij vertelt dat hij zo snel mogelijk verder wil, voor het personeel en zijn vakantiegangers.

Verwaarlozing van parken

Gillis kreeg de laatste tijd veel problemen voor de kiezen. Meerdere gemeenten hebben Gillis aangepakt voor verschillende overtredingen, waaronder illegale huisvesting van arbeidsmigranten, niet-betaling van toeristenbelasting, exploitatie van horeca zonder vergunning, illegale uitbreiding en verwaarlozing van zijn parken.

En ook het OM zit achter de realityster aan. Het OM beweert dat Gillis en de vakantieparken jarenlang huisjes hebben verhuurd zonder deze inkomsten te verantwoorden in de administratie. Zelf verklaart Gillis dat hij onschuldig is. "Ik ben absoluut geen crimineel", besluit hij.

Familie Gillis: Massa is Kassa is vrijdagavond om 20:30 uur te zien op SBS6.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.