Terug

Volg Hart van Nederland

Na jaren wachten is het zover: Madonna komt weer naar Nederland

Entertainment

17 jan 2023, 17:13

Niemand minder dan Madonna komt naar Nederland. Op 1 december staat de poplegende op het podium in de Ziggo Dome in Amsterdam. Het optreden maakt deel uit van haar nieuwe wereldtournee, genaamd 'Celebration tour'.

Nederlandse fans hebben lang op de terugkeer van de zangeres moeten wachten. Haar laatste grote optredens in ons land waren namelijk op 5 en 6 december 2015 tijdens de Rebel Heart Tour. Beide dagen waren toen uitverkocht. Er kwam wel veel kritiek, omdat Madonna haar fans lang liet wachten voordat ze begon met zingen.

Afsluiting in Amsterdam

De vorige wereldtour waarbij Madonna Nederland helaas oversloeg, was in 2019. Tijdens The Madam X Tour kreeg ze ook veel kritiek te verduren van haar fans, wederom vanwege het lange wachten voor aanvang van concerten. Uiteindelijk raakte ze geblesseerd aan haar knie en moest ze meerdere optredens in die reeks afzeggen.

Haar nieuwe tour gaat langs 35 steden en begint op 15 juli in Noord-Amerika. Later reist de zangeres door naar Europa, voor shows in onder meer Londen, Barcelona en Parijs. Het optreden in Amsterdam is de laatste van haar tournee.

TV-TALK is iedere ochtend te vinden in je favoriete podcastapp, zoals Spotify, Apple Podcasts of Juke. Of luister 'm direct via de speler hierboven. Abonneer om geen aflevering te missen! Wil je meepraten of iets met ons delen? Mail dan naar podcast.hart@talpanetwork.com of gebruik #TVTALK.

Hart van Nederland/ANP

Bovenstaande video is eerder uitgezonden bij Shownieuws

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.