Terug

Volg Hart van Nederland

Last Christmas wederom nummer 1 van de Sky Christmas Top 50

Last Christmas wederom nummer 1 van de Sky Christmas Top 50

Entertainment

16 dec 2022, 16:30

Het welbekende nummer 'Last Christmas' van Wham! voert wederom de Sky Radio Christmas Top 50 aan. De kerstklassieker van het Britse popduo staat voor het derde jaar op rij bovenaan de lijst van de radiozender.

Mariah Carey bezet de tweede plek met 'All I Want For Christmas Is You'. 'Driving Home For Christmas' van Chris Rea maakt de top drie compleet. De volgorde is daarmee precies hetzelfde als vorig jaar. De lijst is samengesteld door de luisteraars van het radiostation.

'Queen of Christmas'

Hoewel Mariah Carey de nummer één positie niet wist te bemachtigen, is ze wel de populairste artiest in de top 50. Haar andere nummers 'Santa Claus Is Coming To Town' en 'Christmas (Baby Please Come Home)' staan respectievelijk op plek 15 en 30.

Het aftellen naar de kerstdagen is begonnen, dus radiostations draaien steeds meer en meer kerstmuziek. De Sky Radio Christmas Top 50 hoor je vier keer op de radio voorbij komen. Vrijdagmiddag zijn de kersthits voor de kerstliefhebbers al te beluisteren. De lijst wordt herhaald op 23 december en op Eerste en Tweede kerstdag, al draait Sky Radio al weken non-stop kerstmuziek.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.