Terug

Volg Hart van Nederland

Koninklijke familie poseert voor jaarlijkse zomerfotosessie ondanks code geel

Entertainment

24 juni 2022, 15:33

Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en de prinsessen Amalia, Alexia en Ariane hebben vrijdag in Paleis Noordeinde geposeerd voor de jaarlijkse zomerfotosessie. Eigenlijk zou de fotosessie op het strand zijn, maar vanwege slechte weersvoorspellingen werd de fotosessie verplaatst naar het paleis.

Vanmiddag kwam de Koninklijke familie aan bij Paleis Noordeinde. Daar gingen ze de trap op naar de achtervestibule waar zo'n honderd leden van de Nederlandse pers ze opwachtten. Eigenlijk zou de Haagse strandtent La Cantina de locatie zijn voor de fotoshoot, maar dit ging uiteindelijk niet door. Dit vanwege het KNMI dat voor een groot deel van het land code geel heeft afgegeven vanwege regen, onweersbuien en windstoten.

Ook royaltydeskundige Sandra Schuurhof was van de partij (tekst gaat verder onder bericht).

Druk gezin

In februari van dit jaar maakte de Rijksvoorlichtingsdienst bekend dat de jaarlijkse fotosessies met de Oranjes er voortaan anders uit zouden komen te zien. Vanwege de studies van de prinsessen zouden zij niet altijd bij de tot dan vaste momenten in het Oostenrijkse Lech en aan het einde van de zomervakantie aanwezig kunnen zijn. Aangezien ieder gezinslid nu een andere agenda heeft en alleen compleet op de foto wil, kiest de RVD nu voor andere momenten voor de fotosessies.

ANP/ Shownieuws

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.