Terug

Volg Hart van Nederland

Koninklijk gezin schittert samen met hond Mambo op jaarlijkse kerstkaart

Koninklijk gezin schittert samen met hond Mambo op jaarlijkse kerstkaart

Entertainment

21 dec 2022, 18:30

Het koninklijk gezin heeft woensdag de jaarlijkse kerstkaart onthuld. Op de voorkant van de kaart schitteren koning Willem-Alexander en koningin Máxima samen met hun drie dochters Amalia, Alexia, Ariane én hondje Mambo.

Het gezin is feestelijk gekleed en poseert in de balzaal van paleis Huis ten Bosch. De foto zou deze zomer al zijn gemaakt, voorafgaand aan het verjaardagsfeest van prinses Amalia. Net als vorig jaar draagt koningin Máxima ook dit jaar hond Mambo in haar armen op de foto.

In vijf talen

"Een gezegde kerst en een gezond en voorspoedig 2023", luidt de kerstboodschap die aan de binnenkant van de kaart staat geschreven. De boodschap staat eronder ook nog in het Engels, Spaans, Fries en Papiaments. In het bericht onder de foto dat op sociale media werd gedeeld spreken de koning en koningin hun dank uit "voor de hartverwarmende wensen die wij van u mochten ontvangen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.