Terug

Volg Hart van Nederland

Joost Klein is België voorbij en vergroot kans op winst Songfestival

Entertainment

8 mrt 2024, 10:20

Volgens de bookmakers is de kans dat Joost Klein het Eurovisie Songfestival wint, weer iets toegenomen. Zijn Nederlandse inzending, het nummer ‘Europapa’, staat momenteel op de vijfde plaats in de lijst van favorieten.

De kans op een overwinning voor Klein wordt nu geschat op 5 procent, vergeleken met 3 procent afgelopen maandag toen hij de top tien betrad. De top drie van kanshebbers blijft ongewijzigd, met Kroatië op de eerste plaats, gevolgd door Oekraïne en Italië.

Miljoenen keren bekeken

Joost Klein zal voor het eerst optreden tijdens de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival in Malmö op donderdag 9 mei. Zijn nummer "Europapa" heeft inmiddels meer dan 7,6 miljoen keer bekeken op YouTube.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.