Terug

Volg Hart van Nederland

Johan Derksen haalt uit naar familie Hazes: 'Ik moet ervan kotsen'

Entertainment

19 jan 2023, 14:45

Johan Derksen heeft woensdagavond opnieuw uitgehaald naar de familie Hazes. In Vandaag Inside kreeg het veelbesproken gezin er flink van langs. "Daar moet ik van kotsen iedere ochtend. Ik heb nog nooit zo'n hysterische familie gezien."

De heren bespreken de geruchten rondom de erfenis van André Hazes senior. "Het wordt een beetje vermoeiend, toch?", vraagt presentator Wilfred Genee zich af. Moeder Rachel zou jarenlang hebben verzwegen dat niet zijzelf, maar alleen haar kinderen Roxeanne en André Junior recht hebben op de erfenis.

"Of die kleine heeft weer een andere juffrouw geneukt of die dochter heeft weer wat. Die moeder is de ergste, dat is een hysterica eerste klas", begint Derksen. "Maar als het zo is, is ze nog kwaadaardig ook."

'Goede moeder'

De advocaten van Rachel ontkennen de beschuldigingen en claimen dat de kinderen het testament gewoon mogen bekijken. "Als je een goede moeder bent, communiceer je met je kinderen over wat er in je erfenis staat", vervolgt Derksen zijn verhaal. Hij is, ondanks zijn afschuw voor de familie, aardig goed op de hoogte. "Je kunt er niet omheen."

Sinds deze week is Vandaag Inside weer te zien op SBS6 en mogen de mannen er weer op los discussiëren. Naast de familie Hazes kwamen ook onder anderen Johnny de Mol en Matthijs van Nieuwkerk ter sprake.

Iedere dag bespreken we in de Hart van Nederland-podcast TV-TALK de opvallendste televisiemomenten. Luister hier mee:

TV-TALK is iedere ochtend te vinden in je favoriete podcastapp, zoals Spotify, Apple Podcasts of Juke. Of luister 'm direct via de speler hierboven. Abonneer om geen aflevering te missen! Wil je meepraten of iets met ons delen? Mail dan naar podcast.hart@talpanetwork.com of gebruik #TVTALK.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.