Terug

Volg Hart van Nederland

Luisteraar deelt bijzondere boodschap in Radio 538-uitzending, radio-dj Jordi emotioneel

Entertainment

22 jan 2023, 20:15

Een bijzonder moment in de Radio 538-uitzending van zondagmiddag. Een luisteraar wilde heel graag de 538 last minute winnen: een diner in de Euromast in Rotterdam. Maar ze wilde ook heel mooi nieuws met haar vriend delen. Radio-dj Jordi Warners deelde het moment op zijn Instagram.

"Je wordt vader", zegt luisteraar Roos tegen haar vriend. Die reageert letterlijk gillend enthousiast. Zo enthousiast dat ze even de auto aan de kant moeten zetten.

Jordi had zelf ook even geen idee wat hij moest zeggen en werd zelfs emotioneel. Hoe dat eruitzag, zie je in deze video:

'Je wordt vader': luisteraar deelt bijzondere boodschap tijdens Radio 538-uitzending
1:14
'Je wordt vader': luisteraar deelt bijzondere boodschap tijdens Radio 538-uitzending

"Dankjewel @juliavanreyendam dat je het diepte interview even overnam. Bij mij kwam er geen zinnige vraag meer uit", grapt Jordi op Instagram.

Iedere dag bespreken we in de Hart van Nederland-podcast TV-TALK de opvallendste televisiemomenten. Luister hier mee:

TV-TALK is iedere ochtend te vinden in je favoriete podcastapp, zoals Spotify, Apple Podcasts of Juke. Of luister 'm direct via de speler hierboven. Abonneer om geen aflevering te missen! Wil je meepraten of iets met ons delen? Mail dan naar podcast.hart@talpanetwork.com of gebruik #TVTALK.

Hart van Nederland

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.