Terug

Volg Hart van Nederland

Gordon annuleert theatertour na kritiek

Entertainment

29 feb 2024, 17:36

Gordon heeft zijn theatertournee en werkzaamheden in Nederland geannuleerd na kritiek op zijn comeback. Dat heeft de zanger donderdag bekendgemaakt.

Gordon bracht onlangs na een afwezigheid van acht jaar Album van mijn Leven uit en zou ook langs theaters door het land reizen. Maar dat wil hij niet meer. Ook met de promotionele werkzaamheden stopt hij omdat de negatieve reacties veel impact op hem hebben gehad.

"Met Album van mijn Leven heb ik een mooi laatste album achtergelaten waar ik ontzettend trots op ben. Voor degene die al een kaartje hebben gekocht voor de theatershows, wil ik jullie ontzettend bedanken voor het vertrouwen en de support. Vanuit de theaters zal er contact met jullie worden opgenomen", zegt de zanger er zelf over.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.