Terug

Volg Hart van Nederland

Glennis Grace aan fans over supermarktgevecht: 'Ik heb het nog niet verwerkt'

Entertainment

22 apr 2022, 10:14

Glennis Grace heeft donderdag voor het eerst sinds haar arrestatie opgetreden. Vooraf sprak ze het publiek in de Venlose concertzaal Grenswerk toe via een opgenomen boodschap over de vechtpartij in een Amsterdamse supermarkt.

Terwijl de fans wachten op de eerste glimp van Glennis, begint het bandje af te spelen. "Als vrienden aan mij vragen hoe het met mij gaat, dan merk ik dat ik nog niet echt heb verwerkt wat er de afgelopen tijd is gebeurd", klinkt het.

Ze heeft het over de 'duizenden donkere' haatberichten die ze heeft gekregen, en over haar 'vechtershart'. En ze bekent schuld. "Deze keer had ik moeten luisteren naar mijn verstand, had ik even tot tien moeten tellen en bedenken: wat is hier eigenlijk aan de hand?"

Vechtpartij

Het incident gebeurde op 12 februari in de Jumbo aan de Westerstraat in de Jordaan. De puberzoon van Grace stak in de winkel een e-sigaret op en werd daar door het personeel op aangesproken. Wat er daarna precies is gebeurd is nog altijd niet helemaal duidelijk, maar de zoon zegt door de medewerkers aangevallen te zijn.

Even later kwam de zangeres naar de supermarkt. Ze had haar zoon en wat kennissen meegenomen om verhaal te halen. Dat leidde tot een vechtpartij waarbij meerdere Jumbo-medewerkers werden mishandeld. Onder andere Grace en haar zoon werden opgepakt. De artiest kwam na drie dagen weer vrij, maar blijft verdachte. Er is aangifte tegen haar gedaan.

Beeld: Shownieuws

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.