Terug

Volg Hart van Nederland

Gijp: 'Deze vier houden filmpje Matthijs van Nieuwkerk voor zichzelf'

Entertainment

27 feb 2024, 23:31

Drie of vier oud-werknemers bezitten allerlei compromitterende informatie over Matthijs van Nieuwkerk. Dat stelt René van der Gijp dinsdag in Vandaag Inside. "Die vier willen maar één ding: dat hij nooit meer op tv komt."

Eerder deze maand deed Özcan Akyol veel stof opwaaien door te claimen dat op beelden die zouden circuleren in de mediawereld wangedrag van Matthijs van Nieuwkerk te zien zou zijn.

Volgens Van der Gijp zijn er drie à vier mensen die bij De Wereld Draait Door werkten die nog meer informatie hebben dat ze voorlopig nog niet naar buiten hebben gebracht. "Die hebben heel veel materiaal, ook appjes naar vrouwen. En deze vier houden het filmpje lekker voor zichzelf, tot Matthijs eventueel zijn terugkeer aankondigt."

Bekijk de video hierboven waarin Van der Gijp vertelt over het compromitterende materiaal.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.