Terug

Volg Hart van Nederland

Feest op Paleis Huis ten Bosch: prinses Ariane mag 15 kaarsjes uitblazen

Feest op Paleis Huis ten Bosch: prinses Ariane mag 15 kaarsjes uitblazen

Entertainment

10 apr 2022, 08:34

Prinses Ariane viert zondag haar verjaardag en mag dan vijftien kaarsjes uitblazen. De jongste dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima kan de feestdag eindelijk weer 'normaal' vieren, al is niet bekend hoe de dag er uit gaat zien. Net als de rest van Nederland vierde ze haar verjaardag de afgelopen twee jaar vanwege de coronamaatregelen sober en ingetogen.

Ariane Wilhelmina Máxima Ines Prinses der Nederlanden, zoals de prinses voluit heet, werd op 10 april 2007 geboren in Den Haag. Samen met haar ouders woont de prinses in Paleis Huis ten Bosch in Den Haag. Ze gaat naar school op het Christelijk Gymnasium Sorghvliet en in haar vrije tijd houdt ze van paardrijden, hockeyen, tekenen, gitaar spelen en jazzballet.

Ook prins Floris is zondag jarig. De vierde en jongste zoon van prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven is 47 jaar. De prins klust bij als dj en staat met Koningsdag op het festival Kingsland. Maar eerst gaat hij op Koningsdag met de familie naar Maastricht, waar de koninklijke familie dit jaar de verjaardag van Willem-Alexander viert.

Hart van Nederland/ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.