Terug

Volg Hart van Nederland

Familiegraf Peter Gillis vernield, spullen gestolen: 'Wat doet dit pijn'

Entertainment

3 feb 2024, 16:12

Ondernemer Peter Gillis heeft aangifte gedaan van vernieling van het graf van zijn ouders in Ommel. Dat heeft hij zaterdag aan het ANP gemeld. De politie zou volgens Gillis een onderzoek zijn gestart en al een verdachte op het oog hebben.

Gillis, bekend van de SBS-realitysoap Massa is Kassa, plaatste zaterdagmiddag op Instagram een foto van het vernielde graf. Op de steen is de tekst 'STOP TV' geschreven. "Boos en vooral verdrietig dat iemand het in zijn hoofd haalt om het graf van mijn moeder te vernielen", schrijft Gillis bij de foto. "Wat doet dit mij pijn, dit is een rustplaats en daar moet je altijd met respect mee omgaan."

Vaas met rozen

Volgens de realityster is niet alleen de grafsteen beklad, maar is ook een Delfts blauwe vaas met vele tientallen rozen meegenomen. Gillis was door omwonenden bij de begraafplaats ingeseind over de vernielingen. Zij zouden de politie ook een signalement van de mogelijke dader hebben gegeven.

De politie Oost-Brabant laat zaterdag weten na het weekend met een reactie te komen.

Onlangs heeft Peter Gillis zijn vakantiepark onmiddellijk moeten sluiten vanwege het ontbreken van een exploitatievergunning. Hierdoor waren de vaste gasten en medewerkers genoodzaakt het park te verlaten, wat tot aanzienlijke onrust en vragen heeft geleid. Peter heeft hier dinsdagochtend antwoord op gegeven bij Shownieuws, te zien in bovenstaande video.

Hart van Nederland/ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.