Terug

Volg Hart van Nederland

Familie en vrienden nemen afscheid van Cilly Dartell

Entertainment

13 dec 2023, 08:45

Familie en vrienden nemen woensdag afscheid van de overleden Cilly Dartell. De afscheidsdienst voor de oud-presentatrice is woensdagochtend in kerkgebouw De Duif in Amsterdam. Ook is er een livestream.

Voorafgaand aan de dienst werden mensen opgeroepen hun foto's met Dartell op Instagram te delen zodat die getoond kunnen worden tijdens de dienst. Onder anderen Patty Brard, Viktor Brand, Justine Marcella en Tina Nijkamp delen hun foto's met Dartell.

Dartell wist al sinds 2019 dat zij longkanker had. Ze volgde een traject van chemokuren en immuuntherapieën. In november werd bekend dat de kuren niet meer aansloegen. De SBS6-coryfee vertelde toen aan de Story: "Ik weet dat ik doodga. Alleen kunnen ze niet zeggen hoe lang ik nog heb. Dat kan een maand zijn, of misschien wel twee maanden." Precies een week geleden overleed de oud-presentatrice na een kort ziekbed.

De herdenkingsbijeenkomst van Cilly is te volgen via een livestream.

Hart van Nederland/ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.