Terug

Volg Hart van Nederland

Elvisfans rouwen om de dood van Lisa Marie Presley: 'Ik heb heel wat tranen gelaten'

Entertainment

13 jan 2023, 23:19

Lisa Marie Presley, de dochter van Elvis Presley, is donderdag 12 januari op 54-jarige leeftijd overleden na een harstilstand. Dit nieuws komt hard aan bij Nederlandse fans van Elvis. Een stukje van de 'the King of Rock 'n Roll' is van de aarde verdwenen.

"Het is een bizarre dag. Het voelt onecht en onrealistisch. Vanaf het moment dat ze naar het ziekenhuis werd gebracht tot vrijdagochtend ben ik door de hele wereld op de hoogte gehouden. Ik dacht: het komt goed. Ik wilde positief blijven. Maar het laatste stukje van Elvis is verdwenen", vertelt Elvisfan Lisa-Marie Vermeulen. Haar ouders, Elvisliefhebbers, hebben haar vernoemd naar de dochter van the King. Haar eerste woordje was naar eigen zeggen: Elvis.

Haar hand geschud

Michel van Erp, voorzitter fanclub ElvisMatters, heeft na het horen van het treurige nieuws heel wat tranen gelaten: "Ik kan er nog niet bij dat ze er niet meer is." Van Erp Ik heb haar een paar keer ontmoet, bijvoorbeeld in 2015 tijdens de verjaardag van Elvis. Ik heb toen haar hand geschud. Dit was een mooi moment.

"Lisa Marie heeft ook samen met haar vader gezongen. Elvis was dan op een scherm te zien. Ze zongen dan bijvoorbeeld 'Where No One Stands Alone'. De woorden 'take my hand' raken mij altijd en zeker nu", vertelt Michel.

Stukje van Elvis verloren

Volgens Lisa-Marie Vermeulen uit Breda had de dochter van Elvis twee kanten: "Ze heeft gezegd: 'Mijn leven draait om dood, verdriet en de nalatenschap van mijn vader'. Al was ze daarnaast moeder, dochter en een vrouw. Ook had ze een talent voor zingen. Ze zou nooit willen veranderen wie ze is maar ze heeft wel een zwaar leven gehad. Het overlijden van haar zoon heeft ze ook nog op haar bordje gehad."

"Lisa Marie was Elvis zijn grootste schat. Je kan niet dichterbij hem komen dan door Lisa Marie. Als je haar glimlach zag dan deed dit je denken aan hem. Nu is zij er niet meer. Ik hoop dat Priscilla kracht vindt om de nalatenschap van Lisa Marie en Elvis voort te zetten. Hopelijk ook de dochters van Lisa Marie. Ik begrijp als ze dat niet willen vanwege de druk", zegt de vrouw uit Breda.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.