Terug

Volg Hart van Nederland

Eenmalige terugkeer Call TV smaakt naar meer: 'Wat heb ik daar vroeger een geld over de balk gesmeten'

Entertainment

7 apr 2022, 10:32

Veronica ging woensdagavond even terug in de tijd. De zender bracht voor één keer Call TV terug op de buis, met oude bekende Jeroen Smits als presentator. Tot groot enthousiasme van veel kijkers.

Een groot verschil met de jaren '90 is dat het inbellen nu gratis kon. Veel oude fans op Twitter zijn dolenthousiast over de comeback. "Call TV, heerlijk! Wat heb ik daar vroeger een geld over de balk gesmeten", herinnert iemand zich.

"Call TV mag voor mij altijd wel terug komen. Dit is toch geweldig?", zegt een ander. Ook de terugkeer van Smits op tv kan op goedkeuring rekenen. "Jij moet gewoon permanent terug op Veronica met dit programma!"

De terugkeer van het belprogramma diende als warmmakertje voor een nieuwe Nederlandse Netflix-serie. Dirty Lines gaat over een telecom-seksbedrijfje in de begintijd van de betaalnummers. De serie komt vrijdag online.

Bovenstaand fragment was eerder te zien in Shownieuws.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.