Terug

Volg Hart van Nederland

Drama in Je Huis op Orde: 'Wat heftig, ze hebben echt nooit opgeruimd'

Entertainment

6 mrt 2024, 21:15

Het nieuwe seizoen van Je Huis op Orde is weer begonnen. In de aflevering van woensdag gaat presentator Viktor Brand op bezoek bij John, Daniëlle en hun zoon Cas. Zoon Cas, die 11 jaar oud is, schaamt zich helemaal kapot voor alle rommel in huis. Ook Viktor schrikt erg wanneer hij het huis van het gezin ziet. "Wat heftig, ze hebben gewoon nooit opgeruimd."

Cas vroeg zijn ouders om mee te doen aan het programma. Ook zij willen namelijk niets liever dan een opgeruimd huis, alleen lukt het ze niet. Danielle weet niet waar ze zou moeten beginnen. En dan heeft ze ook nog eens long covid, waardoor ze geen energie heeft.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Als Viktor en organizer Quirine Molhuysen het huis binnenkomen, schrikken ze dan ook heel erg. "Als je het hele huis zo bekijkt, zie je dat afgelopen jaren nooit dingen zijn weggedaan", zegt Viktor.

Op sociale media vinden kijkers dat er al veel eerder orde in de chaos geschept had moeten worden:

In Je Huis op Orde worden gezinnen geholpen die leven in een huis dat te vol staat met spullen.

Dinsdag sprak Shownieuws al met Viktor over het nieuwe seizoen. "Meestal zit achter de rommel een verhaal, en de ene keer is dat verhaal schrijnender dan de andere keer", zei hij:

Nieuwe seizoen van Je Huis Op Orde
2:24
Nieuwe seizoen van Je Huis Op Orde

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.