Terug

Volg Hart van Nederland

Dit zijn en waren de carnavalskrakers van 2024

Entertainment

13 feb 2024, 19:31

Van links, naar rechts! Nog één dag en de carnavalspret zit er weer op. Wil je nog even nagenieten van de carnavalskrakers van dit jaar?

We zetten ze voor je op een rijtje.

Jan Biggel - Lege Pullen

Deze carnaval heeft Jan Biggel maar één vraag en het publiek één passend antwoord. Wat doen we met lege pullen? Vullen, vullen vullen... De plaat is ontstaan in, waar kan het ook anders, de kroeg.

CV De Wèggooiers - Nog Un Likkie

CV De Wèggooiers was 3 jaar geleden nog onbekend, maar de leden van de Kaaiendonkse carnavalsvereniging hebben zich inmiddels ontpopt tot echte carnavalsartiesten. De mannen dansen er in de bijbehorende videoclip op los met potten verf en kwasten.

Zou het nummer dan toch echt over verven gaan?

Huub Hangop - Padellen

Een onverwachte wending in de muzikale carrière van Huub Hangop. De feestzanger heeft dit jaar toch maar zijn tostiijzer ingewisseld voor een padelracket. Zo te zien is Huub helemaal in zijn element te zijn op de padelbaan.

Mosterd na de Maaltijd - Nog Een Rondje!

Tijdens carnaval gaan ze heel Brabant door. Het duo Robèrt van der Wegen en Berry Koevoets van 'Mosterd na de Maaltijd'. Dit jaar hebben ze ook alle zalen op z’n kop te gezet met hun nieuwe kraker: ‘Nog een Rondje’.

Zanger Jim Ft. MC Feestfok - Bang Voor Water

Je eigen lied laten draaien op een nationale radiozender óf 1200 euro krijgen voor de productiekosten? Voor Zanger Jim uit Prinsenbeek was de keuze snel gemaakt. De nieuwe plaat Bang voor water was met carnaval verschillende keren te horen op Radio 538.

Lamme Frans - De Politie (Het is pas feest...)

"Het is pas feest, als de politie is geweest." Dat is de tekst van het nieuwe carnavalsnummer van de populaire artiest Lamme Frans. Agenten uit Breda kunnen het gelukkig wel waarderen. "Dit wordt een hit", laten ze op Instagram weten.

Veul Gère - Vrij Dáánse! (we doen de hoempapa)

Dit jaar pakt Veul Gère extra uit met carnaval! De carnavalsgroep uit Tilburg heeft maar liefst drie nummers uitgebracht. Carnavallen! (met z'n allen), Carnaval is het mooiste wat er is én de razend populaire Vrij Dáánse! (we doen de hoempapa).

Chef Soldaat - Bunkeren

Doelt Chef Soldaat op het snel en veel eten? Of... op een leuk feestje?

Lieshout & Arts - 'Ik wooj nie gaon'

Ik wooj nie goan is een nummer uit Venray, dat heeft meegedaan aan het Limburgs Vasteloavesleedjes Konkoer.

Vastenach - Spik en Span

En als we het dan toch hebben over dat bekende Vasteloavesleedjes Konkoers, dat waren Spik en Span met Vastenach!

De Aspergepiepers - In Mestreech

En heb je Vasteloavund in Maastricht (Mestreech) gevierd? Dan heb je dit nummer - de winnaar van het MVK - sowieso voorbij horen komen. Nog een keertje dan maar!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.