Terug

Volg Hart van Nederland

Dit is de best bekeken Nederlandse YouTube-video (hint: iets met een fluit)

Entertainment

8 dec 2023, 22:31

Het Fluitlied van Bas Hoeflaak in het Prime Video-programma LOL: Last One Laughing, is de best bekeken Nederlandse YouTube-video van dit jaar. Tijdens de YouTube Starry Night vrijdagavond in het Transformatorhuis in Amsterdam is dit bekendgemaakt. Het fragment is 3,7 miljoen keer bekeken.

Met zijn Fluitlied wist Hoeflaak de lachers op zijn hand te krijgen. Hij bracht het humoristische liedje na de uitzending ook uit op Spotify. Hoeflaak was tevens de winnaar van het Prime Video-programma.

Bekijk de video hier:

Andere video's die in Nederland veel zijn bekeken zijn het Super Bowl-optreden van Rihanna en video's van de Bankzitters, Enzo Knol, StukTV en Qucee.

Ook een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach, waarin het conflict tussen Israël en Palestina wordt uitgelegd, staat in de top 10 van best bekeken video's in Nederland.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.