Terug

Volg Hart van Nederland

Concert Pearl Jam in Ziggo Dome gaat maandagavond wél door

Concert Pearl Jam in Ziggo Dome gaat maandagavond wél door

Entertainment

25 juli 2022, 15:50

Pearl Jam-fans die een kaartje hadden gekocht voor het concert van maandagavond, kunnen opgelucht ademhalen. Het uitverkochte optreden van de Amerikaanse band in de Ziggo Dome gaat 'gewoon' door, laat organisator MOJO weten. En dat terwijl het concert dat zondagavond gepland stond, een paar uur van tevoren nog werd afgelast.

Die last minute afzegging viel bij de fans niet in goede aarde. Veel van hen hadden zich zondagmiddag al verzameld buiten de Ziggo Dome, maar keerden toen vanwege stemproblemen van zanger Eddie Vedder teleurgesteld huiswaarts. Later liet MOJO weten dat dat concert ook niet ingehaald wordt; mensen die een ticket hadden, krijgen hun geld terug.

Een dag later lijkt de stem van Vedder op miraculeuze wijze hersteld. Een KNO-arts heeft maandag naar de keel van Vedder gekeken en geconstateerd dat de zanger genoeg hersteld is om op te treden.

Kaartje over

Op Twitter wordt enthousiast gereageerd op de toezegging. Zo heeft Rosalie er wel een file voor over om Pearl Jam te zien. En, voor de geïnteresseerden: Jaap heeft zelfs nog een kaartje over.

In juni dit jaar werd een optreden van The Rolling Stones zeer last minute afgezegd. Zanger Mick Jagger bleek toen onverwachts besmet met corona. De eerste fans zaten al in de Johan Cruijff ArenA toen dat werd bekendgemaakt.

Hart van Nederland/ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.