Terug

Volg Hart van Nederland

Boer zoekt vrouw-kijker stoort zich aan 'irritante' boer Rob

Boer zoekt vrouw-kijker stoort zich aan 'irritante' boer Rob

Entertainment

28 mrt 2022, 09:46

Boer Zoekt Vrouw trok zondag weer de meeste kijkers van de zondagavond. Uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek blijkt dat ruim 2,8 miljoen naar het populaire programma keken. Op Twitter klagen meerdere kijkers over het 'irritante' gedrag van boer Rob. "Hij is echt veel te vol van zichzelf."

Tijdens de eerste afleveringen vielen de kijkers vooral over de opdringerige Maud, de 'vrouwonvriendelijke' Jouke en de 'bazige' Hans. Gisteren had Rob een hoofdrol in het programma en op Twitter. De berichten zijn dan ook vooral negatief.

Zelfgeschreven nummer

Rob besluit in de aflevering van zondagavond aan 'zijn vrouwen' zijn zangtalent te laten zien, door een zelfgeschreven nummer over zichzelf te zingen. En dat terwijl Wendy hem er juist op heeft aangesproken dat hij het minder over zichzelf moet hebben en meer moet luisteren naar zijn dates.

Meerdere Twitteraars waarschuwen de dates van boer Rob dan ook om zo snel mogelijk hun spullen te pakken. Zo zegt cabaretier Kees van Amstel in een tweet: "Boer/singer-songwriter Rob wil geen vrouw, hij wil publiek! En ze zullen luisteren potverdikkeme!"

Het huidige seizoen van Boer Zoek Vrouw begon een maand geleden is tot nu toe iedere week het best scorende programma van de zondagavond. De seizoenstart van het KRO-NCRV-programma trok ruim 2,8 miljoen kijkers, de tweede aflevering ruim 3 miljoen en de derde trok 2,7 miljoen kijkers.

Hart van Nederland / ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.