Terug

Volg Hart van Nederland

Bijzonder: Ziggo Dome kleurt oranje na oproep van superster Niall Horan

Entertainment

28 mrt 2024, 21:20

Het leek woensdagavond wel Koningsdag in de Ziggo Dome, waar voormalig One Direction-lid Niall Horan optrad. Talrijke enthousiaste fans gaven gehoor aan zijn oproep om in het oranje naar zijn concert te komen. "Jullie zien er geweldig uit!", riep hij uit.

Niall deed zijn oproep aan de fans al maanden geleden tijdens een livestream waarin hij herinnering deelde over zijn tijd in de boyband One Direction. "Een van de shows die mij het meest is bijgebleven, was de Ziggo Dome in 2023", vertelde hij toen. "Dat was een van mijn favorieten."

De herinnering aan die show bracht hem op ideeën voor zijn eigen solo-optreden in Amsterdam. "Misschien kunnen we de Ziggo Dome weer oranje maken. Misschien kan iedereen oranje dragen, net zoals toen."

Uitgebreid bedankt

De fans van de Ierse zanger twijfelden geen moment en toonden trots hun oranje outfits op sociale media. Tijdens het concert nam Niall uitgebreid de tijd om zijn fans te bedanken. "Ik kan jullie niet vertellen hoezeer ik uitkeek naar deze concerten. Elf jaar geleden droeg iedereen oranje, net zoals nu. Bedankt dat jullie oranje kleding dragen!"

Als verrassing speelde hij vervolgens met een knipoog het nummer 'Something In The Orange'.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.