Terug

Volg Hart van Nederland

Prinses Amalia druk aan het oefenen met paardrijden voor Prinsjesdag

Prinses Amalia druk aan het oefenen met paardrijden voor Prinsjesdag

Entertainment

19 juni 2022, 16:28

Prinsjesdag komt eraan en dat weet kroonprinses Amalia maar al te goed. Om zich zo goed mogelijk voor te bereiden op de derde dinsdag van september is ze zondagochtend vroeg uit de veren te gaan, om te gaan oefenen met paardrijden.

Ze volgde samen met onder andere de stalmeester van het Koninklijk Huis de route die de koets moet gaan afleggen. Daarbij zat ze op het voorste paard in de stoet. Er werd onder meer geoefend op het op tijd laten stoppen van de koets bij de rode loper, schrijft Omroep West.

Andere route

Nietsvermoedende inwoners en bezoekers van de stad keken vreemd op toen ze ineens de kroonprinses met cap en al op voorbij zagen komen. Niemand wist namelijk van de oefening af. Omdat de Troonrede de komende jaren vanwege de verbouwing aan het Binnenhof vanuit de Koninklijke Schouwburg zal worden voorgelezen, is de route anders.

Bekijk hieronder de beelden:

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.