Terug

Volg Hart van Nederland

538-studio giert om tirade over verjaardagen: 'En dat voor één bitterbal'

Entertainment

12 mrt 2024, 13:12

De 538 Ochtendshow had het dinsdag over verjaardagen. Sidekick Niels heeft deze week een verjaardag van zijn zus en vraagt zich af welk bedrag gepast is om te geven als cadeau. De radiomakers roepen de hulp in van luisteraars. Eveline belt in en weet wel raad met de vraag. Het gesprek met haar escaleerde volledig. "Kan mij het verrotten wat ze met dat geld doen!", riep ze.

Eveline heeft een enorm grote familie en alle verjaardag-frustratie kwam er tijdens het gesprek uit. Het team van De 538 Ochtendshow kwam niet meer bij van het lachen. Het begint nog rustig, als Eveline vertelt dat ze elf broers en zussen heeft. Ze geeft aan een tientje meer dan genoeg te vinden als cadeau. En dat kleine bedrag loopt in haar geval best op. "Ik heb elke maand zo'n twee tot drie verjaardagen, dus je werkt eigenlijk voor die ene bitterbal. En bij de meeste verjaardagen krijg je niet eens een bitterbal."

Dan komt de frustratie er volledig uit bij Eveline. "Hier kan het altijd niet gek genoeg en bij een ander krijg een glaasje limonade. En hier is het Coca-Cola", roept ze. De 538-studio komt inmiddels niet meer bij van het lachen.

Smoesjes

Rick vraagt of Eveline ook wel eens smoesjes gebruikt om onder verjaardagen uit te komen. "Ik zeg gewoon dat ik niet kom. Ik hou het allemaal niet meer bij. Ik heb zelf ook kinderen en die hebben ook weer een relatie. Soms moet je je verjaardag gewoon in twee keer vieren en op een gegeven moment ben je daar zo klaar mee."

Ze krijgt de vraag of het wel leuk is om zo'n grote familie te hebben en geeft aan met sommigen broers of zussen niet door een deur te kunnen. "Ruzie is een groot woord, ze staan dan voor de deur en daar blijven ze staan." Het zorgt ervoor dat sidekick Rick uitroept dat Eveline een vrouw naar haar hart is.

Cadeau

Maar de grote vraag is nog steeds: hoeveel geld vindt Eveline acceptabel als cadeau? Het blijkt 15 euro. Rick vraagt zich af wat je daar nog voor kan kopen. "Wat kan mij dat verrotten wat zij ermee doen?", roept Eveline.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.