Terug

Volg Hart van Nederland

Eigen vacaturesite voor revaliderende David

nieuws

6 apr 2019, 20:06

David kreeg in 2016 een motorongeluk en hield daar hersenletsel aan over. Hij werd in coma naar het revalidatiecentrum gestuurd, maar werd al gauw naar huis gestuurd, omdat de artsen hem eigenlijk al hadden opgegeven. Maar zijn vader en broer niet! Zij hebben een heel team aan fysiotherapeuten en professionele verzorgers ingezet om te helpen vechten voor David's herstel. Het gaat sindsdien goed met David: hij kan weer eten, zittend douchen en communiceren via een iPad.

Eigen vacaturewebsite

Maar een tekort aan professionele verzorgers gooit nu roet in het eten. Daardoor zijn er gaten in het verzorgingsrooster die nu door David's vader worden opgevangen, maar David is natuurlijk het meest gebaat bij iemand die bij hem in dienst kan komen zodat hij weer verder aan zijn herstel kan werken. Maar die verzorger is lastig te vinden, dus zette David's familie zijn eigen vacaturewebsite op poten: Werken bij David.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.