Terug

Volg Hart van Nederland

Schiphol laat vanaf volgende week weer meer passagiers toe

Schiphol laat vanaf volgende week weer meer passagiers toe

nieuws

26 juli 2022, 06:49

Schiphol laat volgende week weer meer vertrekkende passagiers toe op de luchthaven. Schiphol zegt dat de bezetting bij de beveiligingscontrole vanaf volgende week beter is, meldt De Telegraaf.

Daarom blijft Schiphol bij het voornemen om dagelijks maximaal 73.000 passagiers te laten vertrekken, waar dat nu dagelijks maximaal 67.500 passagiers zijn.

De nationale luchthaven kampt met ernstig personeelsgebrek, waardoor de wachttijd op sommige momenten oploopt naar vier uur. Schiphol zegt vertrouwen te hebben, maar kan lange rijen op sommige piekmomenten niet uitsluiten.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.