Terug

Volg Hart van Nederland

KLM: probleem met achtergebleven koffers deze week opgelost

KLM: probleem met achtergebleven koffers deze week opgelost

nieuws

25 juli 2022, 15:25

Luchtvaartmaatschappij KLM verwacht dat het probleem met de achtergebleven koffers op Schiphol deze week volledig wordt opgelost, laat een woordvoerster weten. Door een storing bij het bagagesysteem van Schiphol vorige week is "een groot aantal koffers" achtergebleven.

"We werken er hard aan om deze koffers zo snel mogelijk bij onze klanten op de plaats van bestemming te krijgen. We vinden dit heel vervelend voor de klanten die hiermee te maken hebben gekregen", aldus de zegsvrouw.

Storing

Woensdag ontstond een probleem met het bagagesysteem van Schiphol. Een dag later besloot KLM dat de overstappers op Schiphol die tussen twee Europese bestemmingen reisden geen ruimbagage konden inchecken. Dit moest ruimte bieden om zo veel mogelijk koffers na te kunnen zenden die door de storing waren achtergebleven. Vrijdag was het voor alle KLM-passagiers weer mogelijk om bagage in te checken.

Door personeelstekorten, drukte en veel gemiste vluchten zijn er al langer problemen met bagage op Schiphol. Daardoor ontstond onlangs een grote hoop verweesde koffers op de luchthaven, met soms wel duizenden bagagestukken.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.