Terug

Volg Hart van Nederland

Nog even snel een kerstcoupe pakken: kappers razend druk voor kerstweekend

nieuws

24 dec 2022, 13:22

Het is weer razend druk bij de kappers op de dag voor kerst. Nog even je haar mooi in de krul, zodat je er mooi uitziet tijdens het kerstdiner.

"Het is echt heel druk", vertelt kapper Eric Paddenburg, die blij is om weer volop met kerst aan de slag te kunnen. "Vorig jaar natuurlijk was een drama, en dit jaar is het geweldig om weer lekker bezig te zijn.

De kappers kunnen alle laatste knipverzoekjes nog maar nauwelijks bijhouden. Want juist voor kerstavond en eerste kerstdag wil iedereen de (dooie) puntjes op de 'i' gezet krijgen. "Voor de kerst, dan ben ik helemaal netjes", legt een klant uit waarom hij op juist vandaag zijn afspraak had gepland. "Toch helemaal strak in het pak."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.