Terug

Volg Hart van Nederland

Ebru tikt een eitje met Marianne Thieme van de Partij voor de Dieren

Ebru tikt een eitje met Marianne Thieme van de Partij voor de Dieren

nieuws

16 jan 2017, 09:52

Ebru is weer op pad met een mand vol eitjes, jus en brood naar een politica. Deze ochtend belt ze aan bij Marianne Thieme, lijsttrekker van de Partij voor de Dieren. Het begint lekker, want Marianne is sinds kort hartstikke vegan. Alleen maar plantaardig eten voor haar. De eitjes mogen terug in de mand. Ebru begint meteen over meer zetels, meeregeren en overwinningsliederen, maar Marianne Thieme laat zich niet gek maken. "Wat zit je allemaal te fantaseren, Ebru?!" Het ziet er goed uit voor de Partij voor de Dieren, maar... "Die dromen gaan over idealen niet over ministerschappen of andere baantjes die er te verdelen zijn. Het is veel belangrijker dat je gaat kijken met wie je je idealen kunt realiseren." Maar áls ze dan winnen... Hoe ziet een juichende Marianne eruit?

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.