Terug

Volg Hart van Nederland

Dronken automobilist gereanimeerd na aanhouding in Den Haag

Dronken automobilist gereanimeerd na aanhouding in Den Haag

112

25 dec 2020, 22:27

In Den Haag is vrijdag een man onwel geworden nadat hij gearresteerd werd. De politie heeft hem moeten reanimeren. De 39-jarige man uit Polen zonder vaste woon- of verblijfplaats werd aangehouden op de Ellekomstraat. De politie had het vermoeden dat hij onder invloed van drugs of alcohol een auto wilde besturen. Bij zijn aanhouding werd hij onwel en startte de politie direct de reanimatie. Met spoed werd hij vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis. Daar is hij opgenomen. ANP Beeld: Regio15

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.