Terug

Volg Hart van Nederland

Hart van Nederland-drone vliegt vandaag boven Zeeland

Hart van Nederland-drone vliegt vandaag boven Zeeland

Milieu en Gezondheid

1 apr 2020, 09:00

De speciale Hart van Nederland-drone vliegt woensdag boven Zeeland. Tussen 14.00 en 16.00 uur filmt de drone vanuit de lucht steunbetuigingen in de regio Middelburg en Vlissingen. Alle soorten steunbetuigingen zijn welkom: voor zorgpersoneel dat tijdens de coronacrisis keihard werkt,  of gewoon voor vrienden, familie en andere dierbaren die we door de uitbraak van het virus niet kunnen vasthouden en knuffelen. Vertel ons hier wat je doet en waar je staat. Alles mag: spandoeken, tekeningen, figuren van vlaggetjes of auto's. Of gewoon zwaaien. We proberen zoveel mogelijk plekken te bezoeken, maar kunnen helaas niet overal naartoe vliegen. Volg in ons liveblog het laatste nieuws over het coronavirus

Drone tegen corona

De speciale Hart van Nederland-drone vliegt elke dag over een provincie om boodschappen van liefde en steun vast te leggen. Maandag waren we in Overijssel, kijk die video hier terug. Dinsdag vloog de drone boven Brabant. Dat leverde opnieuw prachtige plaatjes op.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.