Terug

Volg Hart van Nederland

Dordtse kapper blijft stiekem knippen in schuurtje

Dordtse kapper blijft stiekem knippen in schuurtje

Milieu en Gezondheid

29 dec 2020, 18:45

Wijkagenten troffen maandagavond een nog draaiende kapperszaak aan, in een schuurtje in Dordrecht. De politie kreeg de melding van de illegale kapsalon via Meld Misdaad Anoniem. Lees ook: Kappers overvol vanwege de dreigende lockdown: 'Nog eventjes knallen'

Kapsalon in schuurtje

Toen de politie poolshoogte ging nemen in de Dordtse wijk Sterrenburg, bleek het schuurtje inderdaad te fungeren als kapsalon en ook zo ingericht, melden wijkagenten via Instagram. De zaak was ondanks de huidige lockdown gewoon geopend. De politie heeft ingegrepen, de gemeente zal bepalen wat de consequenties zullen zijn voor de eigenaar, voor het niet in acht nemen van de coronamaatregelen.   Dit bericht bekijken op Instagram  

Een bericht gedeeld door Wijkagenten Sterrenburg?‍♂️ (@wijkagenten_sterrenburg)

Foto: Wijkagenten Sterrenburg

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.