Terug

Volg Hart van Nederland

'Doodgestoken Laura (26) uit Venlo voelde zich al langer bedreigd'

'Doodgestoken Laura (26) uit Venlo voelde zich al langer bedreigd'

112

11 dec 2020, 17:51

De 26-jarige Laura die op 8 december om het leven kwam door een steekpartij in Venlo, voelde zich al langer bedreigd. Ze zou op de dag van de moord een gesprek hebben met de politie hierover. Een week voor het incident meldde de vrouw zich bij de politie omdat ze "vervelende berichten" ontving. Laura kreeg op dat moment van agenten adviezen over hoe om te gaan met sociale mediaberichten. "Vervolgens heeft het slachtoffer een week later opnieuw digitaal contact met de politie gezocht. Daarop is direct telefonisch contact met haar opgenomen voor het maken van een persoonlijke afspraak. Deze stond gepland in de middag op de dag dat het slachtoffer om het leven kwam", aldus de politie. Lees ook: Politie houdt verdachte aan voor moord op Laura (26) uit Venlo

Aanhouding in Spanje

Wat precies de relatie tussen de vrouw en de verdachte was, wordt nog onderzocht. De politie kwam pas achter de naam van de verdachte toen de fatale steekpartij zich voltrokken had. De man werd donderdag in de Spaanse hoofdstad Madrid gearresteerd op verdenking van betrokkenheid bij de steekpartij. Wanneer hij naar Nederland wordt overgebracht is nog niet bekend. Daarover wordt nog overlegd met de Spaanse autoriteiten. Inmiddels heeft de politie twintig rechercheurs op de zaak gezet. Die vormen zich aan de hand van onder meer buurtonderzoek en binnengekomen tips nog een beeld over wat de achtergrond van de dodelijke steekpartij is geweest. Lees ook: Vrouw (26) dood na steekpartij in Venlo: 'Hoorde eerst schreeuwen en getoeter van een auto' Tekst: ANP | Beeld: Track '88

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.