Terug

Volg Hart van Nederland

Dierenbeul verwondt geslachtsdeel paard in Amersfoort: 'Is nog maar de vraag of dit gaat genezen'

Dierenbeul verwondt geslachtsdeel paard in Amersfoort: 'Is nog maar de vraag of dit gaat genezen'

Dieren

23 sep 2020, 10:58

In een weiland in het Amersfoortse Schothorstpark is een paard ernstig mishandeld aan het geslachtsdeel. Volgens de politie is het niet zeker of het dier nog herstelt van de verwondingen. De mishandeling heeft waarschijnlijk plaatsgevonden tussen 12 en 22 september. De eigenaar gaat dagelijks langs bij het dier, maar doordat de wond aan het geslachtsdeel onder de staart verstopt zat, viel deze pas op toen de wond ging ontsteken. Lees ook: Met pijlen beschoten hangbuikzwijntje Lola is nu blind aan één oog

Verwondingen blijken zeer heftig

Het paard is behandeld door een dierenarts, maar de verwondingen blijken zo heftig dat het nog maar de vraag is of het paard zal genezen. De politie is op zoek naar getuigen die in de buurt van het weiland nabij de Duivensteeg iets opmerkelijks hebben gezien. Zij kunnen zich melden via 0900-8844. https://www.facebook.com/PolitieAmersfoort/photos/a.883473178331865/3690460730966415/ Beeld ter illustratie, via Pixabay

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.