Terug

Volg Hart van Nederland

ZIEN: Tamme vos in Lelystad houdt buurt bezig

Dieren

19 mei 2024, 11:35

Een vos houdt de afgelopen dagen de buurtbewoners van het Woldpark in Lelystad flink bezig. De vos is zo tam dat hij zelfs achter je aan loopt, naast je gaat liggen of zitten. Je zou hem zelfs kunnen aaien.

Sinds een paar dagen is het mensen opgevallen dat de vos, die zich vooral in de avonduren laat zien rondom het Woldpark tam is. De vos komt zelfs naar de mensen toe om contact te maken. 

'Laat de vos met rust!'

Sommige mensen schrikken van het dier en vluchten terwijl de vos er vrolijk achteraan rent. Omwonenden hebben papiertjes opgehangen om kenbaar te maken dat er geen speurtochten nodig zijn en wijzen hiernaar ook richting de politie. "Laat die vos met rust. Stop met de zoektocht. Hij heeft niks gedaan. Ja, ik bedoel jou, agent!", staat daarop geschreven.

Hoe het komt dat de vos zo tam is, is niet bekend. Wel trekt de vos iedere avond veel bekijks.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.