Terug

Volg Hart van Nederland

Vosje klust bij als portier bij hotel in Vlaardingen

Vosje klust bij als portier bij hotel in Vlaardingen

Dieren

4 dec 2022, 16:20

Dirk Overbeeke, directeur van het Delta Hotel in Vlaardingen, ziet wel vaker bijzondere dingen, maar zelfs hij vond het schouwspel dat zich zaterdagochtend op de trappen voor het hotel afspeelde heel apart. Een vosje had zich voor het hotel neergevlijd om even een oogje in het zeil te houden.

"Vanmorgen kreeg onze nachtportier hulp vanuit onverwachte hoek. Dit jonge vosje vond het leuk om onze entree trap te bewaken", schrijft hij bij een kiekje van het bijzondere tafereel.

Heel bont

Vosjes lopen wel vaker in de buurt van het hotel, blijkt uit de reacties op de foto, maar dit rossige dier maakte het wel heel bont. Wel zo leuk, aldus Dirk. "Zelfs ik blijf me na al die jaren verbazen dat er altijd wat te zien is bij het Delta Hotel Vlaardingen, nooit saai!"

Beeld: Dirk Overbeeke/Delta Hotel Vlaardingen

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.