Terug

Volg Hart van Nederland

Vermiste kitten dood teruggevonden in wasmachine: 'Let op, please'

Vermiste kitten dood teruggevonden in wasmachine: 'Let op, please'

Dieren

24 juli 2022, 12:03

Gevaar schuilt in een klein hoekje. Dat blijkt dit weekend uit een treurig bericht van de Dierenambulance Amsterdam. Ze delen het nieuws over een overleden kitten, in de hoop baasjes te waarschuwen.

Medewerkers van de dierenambulance werden gebeld met de vraag of ze mee konden zoeken naar een vermiste kitten in huis. Het hele huis werd overhoopgehaald, maar het beestje kwam maar niet tevoorschijn, aldus de dierenambulance. "Tot de wasmachine werd leeggehaald... helaas werd daar de kitten gevonden."

Met de tweet hopen ze mensen te waarschuwen. "Let op please, al redden we er maar één met deze tweet." (Tekst gaat verder onder tweet)

'Bij ons ook gebeurd'

Uit de reacties blijkt dat veel katteneigenaren bekend zijn met het gevaar. "Ik heb vier volwassen katten en kijk nog standaard in de wasmachine en zoek alle katten voor die aan gaat", schrijft iemand. Een ander reageert: "Bij ons vroeger ook gebeurd. Wasmachine met bovenlader. Ik laat daardoor nooit de deur open en check daarna altijd nog een keertje."

Foto: Pixabay (kitten op foto is niet de kitten uit het verhaal)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.