Terug

Volg Hart van Nederland

Schaapachtige blikken op de A15: Rijkswaterstaat haalt schapen van de weg

Schaapachtige blikken op de A15: Rijkswaterstaat haalt schapen van de weg

Dieren

10 apr 2022, 12:05

Rijkswaterstaat heeft zondagochtend ingegrepen op de A15 bij knooppunt Benelux, net ten noorden van Hoogvliet (Zuid-Holland). De reden was een paar wollige gasten die langs de snelweg liepen.

Voor de medewerkers van Rijkswaterstaat is het een koud kunstje. Als volleerde schapenherders wisten ze de paar avontuurlijke schapen binnen een paar minuten weer op het droge te krijgen. "Van Van weginspecteur tot schaapherder, we zijn van alle markten thuis om onze wegen ook op zondagochtend veilig te houden", laat de medewerker weten via Twitter.

Het verkeer had weinig tot geen last van de actie, ongetwijfeld heeft het geleid tot een paar schaapachtige blikken. Het is niet bekend hoe de dieren uit de wei zijn gekomen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.