Terug

Volg Hart van Nederland

5 miljoen euro? Ranger Rob hoopt dierentuin te kopen van opbrengst tweedehands stoelen

Dieren

13 feb 2024, 22:58

Zes tweedehands stoelen verkopen om een dierentuin van 5 miljoen euro te kopen. Het klinkt als een onrealistische droom, maar is het dat echt? Dierentuin Veldhoven staat open voor de overname, maar dan moet wel het geld er zijn. Met 18de eeuwse stoelen uit een oud Schots kasteel hoopt Rob op een hoog bod. Als het tenminste écht 18de eeuwse Schotse stoelen zijn.

Ranger Rob is eigenaar van heel wat wilde dieren, die vanaf 1 juli geen huisdieren meer mogen zijn. Het gaat om onder andere slangen, servals en woestijnvossen die hij nu met veel liefde verzorgt. Om zijn dieren te kunnen houden, en onder te brengen in een opvang, wil hij de dierentuin uit Veldhoven kopen.

Goede hoop

Maar om de dierentuin te kunnen kopen, heeft hij wel geld nodig. Zes 18de eeuwse stoelen moeten hem dat geld gaan opbrengen. Woensdag worden de stoelen in IJsselstein geveild. Maar... de waarde van de stoelen is tussen 500 en 1000 euro. Toch heeft de veilingmeester goede hoop: "Wij hopen dat veel mensen Robs doel steunen."

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.