Terug

Volg Hart van Nederland

Paula's hond at drie tampons op en moest geopereerd worden

Dieren

20 jan 2023, 15:46

De hond van Paula moest onder het mes omdat het dier drie tampons had opgegeten. Ze deed haar verhaal in de Ochtendshow op Radio 538. De nieuwsgierige bordercollie wist de tampons uit de vuilnisbak te halen, met alle gevolgen en een flinke rekening van dien.

Bij de Ochtendshow van Radio 538 verblijden Wietze en Klaas luisteraars met goed nieuws tijdens de Hierrr met je rekening-actie. Als je een rekening, miskoop, of flink gepeperde energienota hebt, betalen zij de rekening in ruil voor je goede verhaal.

Vrijdag was Paula de gelukkige. Ze beschrijft hoe er drie tampons in een hond terecht kunnen komen: "Met zijn snuit wist hij de deksel van de vuilnisemmer er af te krijgen, dus we wisten wel dat hij met zijn koppie erin heeft gezeten. We wisten niet wat hij binnen heeft gekregen", vertelt Paula op de radio. Na een paar dagen afwachten besluiten ze naar de dierenarts te gaan.

'Niet het smakelijkste verhaal'

Door het vocht in het lichaam van de viervoeter waren de tampons gaan uitzetten en kwamen ze vast te zitten. "We hebben geprobeerd om het met laxeermiddel uit te krijgen maar dat lukte niet. Er kwam wel iets uit maar het grootste gedeelte bleef zitten. Niet het smakelijkste verhaal", lacht Paula.

En wat kost het om drie tampons uit een hond te halen? Volgens Paula was de rekening 561 euro. "Oh, dan maken we dat gewoon over toch", laat Wietse de Jager weten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.