Terug

Volg Hart van Nederland

Nederlandse naaktkat Wilma krijgt rol in Vlaamse kijkcijferhit: 'Heel trots!'

Dieren

17 apr 2024, 14:18

Het Westland heeft er een filmster bij! Naaktkat Wilma uit Naaldwijk maakt namelijk deze maand haar acteerdebuut in de populaire Vlaamse tv-serie Nonkels. Uit honderden aanmeldingen is zij gekozen voor een rol in de comedyserie. Wilma is dan misschien niet moeders mooiste, maar haar looks hebben haar wel een grote rol opgeleverd en daar is baasje Claudia ontzettend trots op.

De Vlaamse comedyserie Nonkels is een groot succes in Vlaanderen. De afleveringen worden meer dan een miljoen keer bekeken. Dat de kat van Claudia van den Berg is gekozen had ze dan ook nooit durven dromen. De achtjarige Wilma is nu nog maar net de trouwe viervoeter van Claudia. "Ik ben gescheiden en mijn man wilde nooit naaktkatten. Dus ik dacht: hij eruit, de naaktkatten erin! Ik heb toen Wilma en zijn broertje Fred gekocht in Duitsland van een stel dat er niet meer voor kon zorgen".

Honderden aanmeldingen

Nadat Claudia de naaktkatten had aangeschaft, is ze zich gaan verdiepen in de kattensoort en is dan ook lid geworden van een Facebookgroep voor naaktkatten. "Daar werd de oproep gedaan voor de serie. Ik dacht: ik ga Wilma aanmelden want ze is rustig en luistert goed. Ze is heel braaf. Van de honderd aanmeldingen werd zij gekozen. Ik kreeg opeens een telefoontje dat ze in de serie mocht spelen. Ik had het totaal niet verwacht!", vertelt Claudia.

Wilma is samen met Claudia zo'n vijf weken in België geweest voor de opnames. "Super leuk om te zien hoe een serie wordt gemaakt. Ik ben heel trots op Wilma!", aldus het kattenbaasje.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.