Terug

Volg Hart van Nederland

Kat 'Cupcake' in dichtgeplakte doos gedumpt in Waddinxveen

Dieren

29 feb 2024, 10:36

In Waddinxveen is een kat gedumpt in een dichtgeplakte doos. Het beestje werd gevonden op een parkeerplaats van het Gouwebos. Op de doos was de naam van de kat geschreven: 'Cupcake'.

Dierenopvangcentrum Gouda is op zoek naar de eigenaar van het dier. Ze hopen op die manier meer informatie te krijgen over de kat.

Laf

Onder het bericht op Facebook reageren mensen verontwaardigd. "Ik mag hopen dat het beestje niet wordt teruggegeven aan de eigenaar! Dit is onmenselijk om een beestje in een doos te stoppen en dicht te plakken walgelijk", zegt Chantal. Jolanda geeft aan geen goed woord over te hebben voor de eigenaar van het beestje: "Er zijn meerdere oplossingen te bedenken als je zelf niet meer voor je huisdier kunt zorgen, maar dit is wel de lafste!"

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.