Terug

Volg Hart van Nederland

Hongerig schaap gaat door drive-thru van KFC en houdt politie flink bezig

Hongerig schaap gaat door drive-thru van KFC en houdt politie flink bezig

Dieren

28 juli 2022, 18:13

Bezoekers van de KFC bij de A4 in Den Hoorn schrokken zich donderdagochtend lam: er stond ineens een schaap in de drive-thru. Nog voor het dier een bestelling door kon geven, zat de politie het al op de hoeven.

De politie had een groot deel van het terrein afgezet om het schaap te kunnen vangen, maar dat bleek nog niet zo gemakkelijk, zoals op het filmpje te zien is.

In de politiebus

Een van de agenten probeerde door de luidspreker nog te redeneren met het dier, maar dat mocht niet blaten. Uiteindelijk lukte het om een net om de nek van het dier te plaatsen en het in de politiebus te zetten.

Of het schaap deel uitmaakte van de boerenblokkades wilde het niet kwijt. Wel gaf het aan het stikstofbeleid 'meh' te vinden.

Beeld: Regio15

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.